Webinar De parallelle samenleving; recht op eigenzinnigheid of ontwrichting?

TIJD: 2 uur

DOELGROEP: Professionals met een verbindende of informatie-vergarende taak.

INHOUD: Sinds de coronacrisis ontstaan er initiatieven van burgers die zich afkeren van de mainstream samenleving, om ‘los van het systeem’ en naar hun eigen waarden te gaan leven. Dit kennen we al langer van andere politieke en religieuze stromingen. Wat zijn de risico’s? En is dit altijd problematisch? Als professional wil je graag in verbinding komen met iedereen in de samenleving. Het liefst zou je overal binnen willen komen en in gesprek gaan. Helaas staat niet iedereen hiervoor open. Wat zijn veelvoorkomende redenen hiervoor, en hoe kun je ermee omgaan?

PRAKTISCHE INFORMATIE: Dit interactieve webinar wordt gegeven door NTA. NTA is een onderzoeks- en adviesbureau in het sociale veiligheidsdomein. Hun advies en onderzoek richt zich op de veiligheidsthema’s gewelddadig extremisme en radicalisering. En op sociale vraagstukken die samenhangen met polarisatie. Het webinar is toegankelijk voor professionals van de organisatie die zijn aangehaakt bij de integrale aanpak Noord-Holland. Indien de setting dit toelaat, vindt in het webinar interactie plaats tussen de trainer en de deelnemers. Er mogen geen opnames worden gemaakt van de webinars.


AAN- EN AFMELDEN:
Aanmelden voor het webinar is kosteloos. Mocht je je hebben aangemeld en onverhoopt toch niet kunnen deelnemen, meld je dan ook af via de website. Aanmelden kan tot een week voor aanvang van het webinar. Enkele dagen voorafgaand aan het webinar ontvang je een mail met meer informatie over de inlogwijze. 

Webinar De parallelle samenleving; recht op eigenzinnigheid of ontwrichting?

Aanmelden is niet meer mogelijk